Nordic

Fondsydelser til nordiske kapitalforvaltere

Fondsydelser til nordiske kapitalforvaltere

I mere end 15 år har efa understøttet nordiske kapitalforvaltere, og leverer et omfattende udvalg af tjenester. Dette fremhæver vores kontinuerlige engagement til regionen, og er et naturligt trin i vores rejse om at blive en førende platform for investortjenester i de nordiske lande.

efas klienter inkluderer nogle af de mest præstigefyldte nordiske kapitalforvaltere. Vi tilbyder administration af kapitaler, overførselstjenester og regulatoriske løsninger for både deres svenske nationale kapitaler og kapitaler i Luxembourg, foruden front-, mellem- og backofficetjenester for de adskilte kapitaler de administrerer.

Kapitalbranchen i de nordiske lande er velkendt for deres høje standarder, når det kommer til bæredygtige forhold, præstation og styring.

Nordiske kapitalforvaltere er innovative og initiativrige når det kommer til lancering af nye produkter, tilpasning af nye bestemmelser som SFDR og distribuering af deres produkter, både nationalt, mellem de nordiske lande og i Europa.

Det er her du finder EFA. Som en engageret langvarig partner er det vores mission at gøre vores klienter opmærksomme på, hvad der er vigtigt i deres forretning. Vi gør dette ved at tage os af deres administration, og understøtte styring kombineret med rapportering.

Vores eksperter findes allerede på markedet, hvor de hjælper vores nordiske klienter med deres daglige handlinger, finder løsninger til brancheudfordringer, hjælper dem med at opbygge en vedholdende styring, reducere omkostninger eller udvide deres rækkevidde.

EFA tilbyder et omfattende udvalg af tjenester og modulære løsninger, fra front- til mellem- til backoffice som understøtter multiaktieklasser, multivalutaer, multiaktiver, multiværdiangivelse, multimægler, multiinspektionsmodeller som understøtter krævende institutionelle investorer eller massedetaildistribution – denne tjeneste kan kombineres med svingprissættelseskapabiliteter, puljeplaner og et fuldt sæt af regulatoriske løsninger. Alle vores tjenester, som frontoffice, mellemoffice, kapitalbogføring eller overførsler, kan tilbydes uafhængigt så de bedst kan tilpasses din nuværende opsætning og behov.

Hvorfor vælge EFA som partner?

efa håndterer effektivt multiaktieklasser, multivalutaer samt alle former for sikrede aktieklasser. I en opsætning med multileder, vil efa administrere de forskellige gennemstrømninger i kapitalerne, og facilitere aktiepuljer, hvilket giver mulighed for en mere effektivt administration.

På de omskiftelige markeder har efa vist sig at være en robust partner, når det kommer til værdiangivelse af aktiver som kan handles. Dette er en integreret del af vores NAV-produktion og kapitalbogføringstjeneste.

efa tilbyder fuldt hostede frontofficesystemer, så kapitalforvaltere kan optimere styringen af deres porteføljehandlinger, øge fleksibiliteten når det kommer til udførelsen af handelsgennemstrømninger (mægler- og depotbankforbindelser), og handle i overensstemmelse med de altid omskiftelige lovgivninger og bestemmelser som MiFID.

efa giver deres klienter mulighed for at udlicitere deres mellemofficeaktiviteter. efa har en centraliseret handelsstyringsplatform som er fuldt ud integreret med DTCC-CTM løsningen, som på forhånd er forbundet med et stort antal mæglere. efa overbygger dette med handelsstyringstjenester, udfører handelsmatching, sender forligsinstruktioner via SWIFT og overvåger efterfølgende handelsforliget. Foruden at mindske risikoen for et forlig som fejler, vil efa indsamle og styre vigtige transaktionsdata som hjælper kapitalforvalteren med at opbygge og bevare deres investeringsbog.

efa understøtter deres klienters klimarelaterede forpligtelser, ved at levere ESG-tjenester som giver en uafhængig vurdering af kapitalporteføljer når det kommer til bæredygtighed, en kontinuerlig overvågning af deres ESG-risikoprofil af deres kapitaler, samt levering af regulatoriske rapporteringsløsninger i henhold til SFDR og skatteangivelse i EU.

Hvad enten der er tale om kapitalfonde, fast ejendom, gæld eller enhver anden form for private aktiver, kan du stole på, at vores team for private aktiver støtter din virksomhed inden for venturekapital, sikret opkøb, infrastrukturgæld, SMV-lån, mezzanin-gæld, indsamling af midler eller andre strategier.

efas evne til at rapportere giver dig de nødvendige værktøjer, så du uden problemer kan styre din forretning. Fra administrative præstationsrapporter til rapporter om FATCA/CRS, risiko og ESG (SFDR), test af kapitalstress, vil vi levere en omfattende rapportering til virksomhedsledelsen, så de har den support de har brug for.

efa understøtter din distribution.

  • efas data og dokumenter understøtter kapitalforvaltere, så de kan hjælpe deres investorer i fuld overensstemmelse med lokale regler og EU-regler (KID, EPT, EMT, EET og andre regulatoriske rapporter).
  • efa er en uafhængig institutionel kapitalforvalter, og har udviklet forbindelse med mere end 1.100 distributører og platforme.
  • efa understøtter komplekse distributionskæder med komplekse kommissioner og retrocessionsberegninger.

En bæredygtig og pålidelig partner

  • ECOVADIS gold recognition level
  • Signatory of the United Nations Global Compact Initiative
  • Signatory of the UN-supported Principles for Responsible Investment

More info on our Corporate Social Responsibility

Ønsker du at vide mere om vores kapitaltjenester for nordiske kapitalforvaltere?

Udfyld nedenstående formular, og vi vil kontakte dig.

Please fill in the field
Please fill in the field
Please fill in the field
Please fill in the field